Home Practice Dr. Tisscher Publications Worth knowing News Contact
Dr. J.R. Tisscher


Practice
dr. Tisscher

Practice Info
Method
Rates
Who is Dr. Tisscher?


Practice Dr. J.R. Tisscher

De praktijk wordt gevoerd door Dr. Renee Tisscher, in 1974 afgestudeerd als internist en in 1975 als reumatoloog. Verdere specialisaties volgden op het gebied van homeopathie, Integra en NEI (Dr. R. Martina) en niet-inflammatoire gewrichtsklachten. In 1978 is Tisscher gestart met voedingsanalyse als onderdeel van de diagnosestelling en in 1983 met Klinische ecologie (milieukunde). Vanaf 1999 heeft hij zich bekwaamt in de acupunctuur. Hij is als Specialist Natuurgeneeskunde sinds 1985 aangesloten bij ABNG 2000 (Artsenvereniging ter Bevordering van de Natuurgeneeskunde)

Medisch adviseur bij diverse organisaties

Praktijken

Vanaf 1975 tot een paar jaar geleden heeft Dr. Tisscher een praktijk als reumatoloog gehad in het Bosch MediCentrum te ’s-Hertogenbosch en het Ziekenhuis Bernhoven te Veghel.

Zelfstandige praktijken

Na het beŽindigen van de praktijken in 2003 en 2005 in de ziekenhuizen te 's-Hertogenbosch en Veghel heeft Dr. Tisscher besloten om een zelfstandige praktijk te openen, in het Gezondheidscentrum Bunnik voor Noord-Nederland en in het gezondheidscentrum Oosterhout voor Zuid-Nederland.
Het Gezondheidscentrum Bunnik heeft tevens een zeer gespecialiseerd laboratorium dat ook beschikbaar is voor de patiŽnten uit Oosterhout.

Wie is Dr. Tisscher

De praktijk is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring, eerst als internist, daarna als reumatoloog en specialist natuurgeneeskunde met kennis over de orthomoleculaire geneeskunde, de homeopathie en de acupunctuur. De klachten worden van meerdere kanten bekeken. Eventueel ook op het niveau van uw oorspronkelijk geheugen. Als u bij Tisscher op consult komt dan gaan u samen met hem het traject in. Er is een wisselwerking en samenwerking wat betreft uw willen en kunnen: het zelf weten hoe u kunt voorkomen dat u ziek wordt en waar u het niet kunt voorkomen op effectieve wijze de klachten kunnen beheersen. Wilt u meer achtergrond? Leest u eens bij Voeding en Milieu.

Dokter, zuster, let goed op,
wat ik zeg is echt geen mop.
Ik mag niet alles op mijn bord,
omdat ik daar heel ziek van word.
Daarom moet je nooit vergeten,
wat ik wel en niet mag eten!
 
M.L.
Dr. Tisscher is geregistreerd lid van de beroepsverenigingen NAAV, ABNG en NVR. (links naar www.naav.nl www.abng.nl www.nvr.nl )

Verder heeft u de mogelijkheid om via een speciaal programma het lichaamsgewicht in balans te brengen onder medische begeleiding.
Vraagt u naar de folder.